CITA PRÈVIA

VENTA ESPECIAL PER RECOLLIR

ENTRANTS

Ensalada de cabra con membrillo y nueces 11,00
Timbal de escalibada con atún y anchoas 10,00
Chapadillo con anguila del Delta 9,50 €

ENTRANTES CALIENTES

Mejillones a la catalana 8,00 €
pescaitos a la andaluza 9,00 €
Calamarcets con mongetes y romesco 11,00 €
Canelones caseros de carne y foie 10,50 €
Parrillada de verduras a la brasa 13,00 €
Caracoles en salsa del drac 13,50 €
Croquetas de carn d’olla 8,00 €

CUINATS

Callos de ternera caseros con picadillo de ibérico 10,50 €
Meloso de ternera con setas 15,00 €
Rabo de toro en su jugo 16,00 €
Bacalao al perfume de ajo 16,50 €
Bacalao confitado a la miel 17,00

PAELLAS

PAELLA MIXTA 16,00 €
PAELLA MARINERA 16,00 €
ARROZ NEGRO 16,00 €

PEIXOS A LA BRASA DE LEÑA

Pata de pulpo 22,00 €
Bacalao 17,00 €
Dorada 15,50 €
Lubina 15,50

CARN A LA BRASA DE LEÑA

Longaniza de Valls 9,50 €
Pollo de corral 12,00 €
Medio conejo 14,00 €
Costillas de cordero 19,00 €
Churrasco de ternera 12,00 €
Entrecot de ternera (300gr) 16,50€
Solomillo de ternera (300gr) 21,00 €
Pies de cerdo ibérico 12,00 €
Entraña 12,00 €
Lagartito iberico 16,00 €

POSTRES

Flan casero 5,00 €
Tarta de queso de cabra 6,00 €
Fruta de crema 6,00 €


MENÚ DIARI PER EMPORTAR

PRIMERS

Amanida catalana amb embotits de la terra

Escalivada amb tonyina i anxoves

Crema de carbassó amb ratllades de cabra

SEGONS

Botifarra amb mongetes

Callos de vedella amb encenalls de pernil

Calamarcets amb mongetes al romesco

POSTRES

Flam d’ou

Pastís de formatge

Meló a el tall

Inclou: pa refresc o aigua o cervesa

13,90€

MENU PAELLA PARA LLEVAR MIN 2 PAX

PRIMEROS

Ensalada de queso de cabra

Mejillones catalana

Pescadito frito

 SEGUNDOS

Paella marinera

Arroz negro

POSTRE

Flan de huevo

Tarta de queso

Incluye : pan cerveza o refresco o agua  o botella de vino

19,90

CITA PRÈVIA

HORARI DE RECOLLIDA

De 13.00 a 15.30 i de 20.00 a 22.30 hores

☎️ 977 65 51 59

Entrants

Amanida de temporada del Drac 12,90€

Amanida de cabra amb codonyat i nous 12,50€

Timbal d’escalivada amb tonyina i anxoves 11,00€

Pissarra d’embotits artesans 18,00€

Pa de pagès amb tomàquet 3,00€

Pernil d’esquer al tall (50gr o 80gr) 14,00€/19,00€

Pañuelitos de pernil ibèric amb pa de vidre 14,00€

Carpaccio de fumats 14,00€

Anxoves de l’Escala (6 unit.) 12,00€

Entrants calents

“Pescaito frito” 9,50€

Canelons casolans de carn i foie 11,00€

Cargols a la llauna 15,00 €

Cargols amb salsa del Drac 13,50 €

Musclos a la catalana 12,90 €

Calamarcets amb mongetes i romesco 12,00€

Graellada de verdures a la brasa 13,00 €

Croquetes de carn d’olla 9,90€

Calamars a la romana 11,50€

Chipirons a la plancha 11,00€

Gambes a l’all 16,00€

Cuinats

Callos de vedella casolans amb picada d’ibèric 11,00€

Cua de bou en el seu suc amb llit de patates 16,00 €

Bacallà a l’perfum d’all 17,50 €

Melós de vedella amb bolets 16,00 €

Espatlla de cabrit a l’estil segovià 23,50 €

Bacallà confitat a la mel 17,50 €

Cachopo asturià 21,00 €

Peixos a la brasa

Pota de pop 22,00€

Orada 17,50 €

Bacallà 17,00 €

Llobarro 17,50 €

Carn a la brasa de llenya

Llonganissa de Valls 11,50€

Mig conill 14,50 €

Xurrasco de vedella 13,50 €

Filet de vedella (300gr) 21,00 €

Filet de vedella amb foie (300gr) 24,00 €

‘Lagartito’ ibèric 14,00 €

Secret ibèric 13,00 €

Pollastre de corral 13,00 €

Costelles de xai 19,50 €

Entrecot de vedella (300gr) 18,00 €

Peus de porc a la brasa 13,00 €

‘Entranya’ 13,00 €

Graellada de carn (botifarra valls, botifarra negra, xoriço, conill, pollastre, xurrasco, xai) 19,50 €

“Xuleton” a la pedra (2 persones)

Xuleton de vedella (600gr) 28,00€

Xuleton de vaca vella (1200gr) 2 persones 56,00€

Postres

Gelats artesans (vainilla, maduixa i xocolata) 5,50€

Trufes cassolanes 7,00€

Flam cassolà 5,00€

Mel i mató 5,50€

Torrija caramel·litzada amb gelat de canyella 6,00€

Fruita del temps 4,90€

Sorbet de taronja o llimona 4,50€

Coulant de xocolata 6,00€

Crema catalana 5,50€

Pastís de formatge 5,50€

Músic amb moscatell 6,90€

MENÚS

MENÚ DIARI

(Vàlid del 29 nov al 03 de decembre al migdia)

PRIMERS

Crema de carbasso
Potatge de monchetes y cigrons amb xoriço
Esqueixada de bacalla
Tallarins saltejats amb gambetes

SEGONS

LLuç a la marinera
Botifarra a la brasa
galtes amb salsa
Broxeta de marisc(+6€ SUPL)
Entrecot a la brasa (+6€ SUPL)

POSTRES

Pastis de formatge
Flam de la casa
Taronja

14,90 €

Inclou pa, beguda

12,90 €

Inclou pa, beguda apart

Preu per persona

MENÚ CAP DE SETMANA

(válid dissabte, diumenge i festius al migdia, minim 2 personas)

PICA PICA PARA COMPARTIR

Amanida de temporada del Drac

Montadito de pernil ibèric

Croquetes de carn d’olla

Musclos a la catalana

SEGONS A TRIAR

Entrecot de vedella a la brasa

Bacallà fregit al perfum d’all

Melós de vedella amb bolets

Secret de porc ibèric a la brasa amb guarnició

Llobarro al forn amb llit de patates

Arròs cremós de marisc

POSTRES

Pastís de la casa

Copa de gelat artesà amb nata

Sorbet de llimona o mandarina

Brownie de xocolata amb gelat de vainilla

29,00 €

Inclou pa, beguda i café

27,00 €

Beguda apart

Preu per persona

MENÚ “XULETON”

(Vàlid cada dia, migdia i nit, mínim 2 persones)

PICA PICA PER COMPARTIR

Amanida de formatge de cabra
Montaditos d’anxoves
Croquetes de carn d’olla
Caragols del Drac

EL XULETON

“Xuleton” madurat de vaca vella
(1.200 kg)

49,00 €

Inclou pa, beguda i café
Bodega: Clos Montblanc

47,00 €

Beguda apart

Guarnició:
Patates, pebrots del Padrón i tomàquets al caliu

POSTRE CASSOLÀ A TRIAR

Gelat cassolà

Pastís de la casa

Flam cassolà

Fruita del temps

Preu per persona

ESMORZARS DE FORQUILLA

OPCIÓ 1

Plat a escollir

Cansalada llom

Llonganissa

Pit de pollastre

Guarnició a escollir

Ous fregits

Tomàquet i patata ‘a la calor’ Mongetes saltejades

‘Escalivada’ casolana

Patates fregides

8,50 €

OPCIÓ 2

Plat cuinat a escollir

Callos de vedella casolans

Bacallà amb tomàquet

Calamarcets amb mongetes i romesco

8,50 €

Inclou pa, beguda i café
Bodega: Clos Montblanc

Inclou pa, copa de vi o refresc o cervessa i café

Personalitzem dinars per encàrrec. Garrins, romesquets, graellades ….